onsdag 19. mai 2010

Presentasjon av reelt kundeoppdrag for Norsk Vann

Studentene lagde illustrasjoner til VA Yngre og Norsk vann. Oppgaven gikk i korthet ut på å visualisere hva det vil si å jobbe med vann og å skape en visuell helhet som appellerer til ungdom. Målet med oppgaven var å få ungdom til å søke seg til yrker innen vann, og å opplyse om at sektoren finnes. Tre av studenters løsninger ble valgt til videre dialog med kunden. I første omgang for bruk av illustrasjonene i rekruteringsbrosjyre.

På gjennomgangen hadde vi også besøk av studenter fra Macdesign linjen som også var interessert i å bidra til prosjektet.

Vi gratulerer vinnerstudentene; Marie Rundereim til ilustrasjon av brosjyren rettet mot ungdomskolen. Silje Pedersen til illustrasjon av brosjyren rettet mot videregående og over på høyskoler. Det var også en kandidat til som slo spesielt godt an blandt gutta, og det var:
Martin Bøckman.

I tillegg til profilerede illustrasjoner til markedsføringsmateriell (primært brosjyre), lagde studentene også bokstaver som de silketrykket. Disse designet de ut fra temaet vann, og produserte hos silketrykkverkstedet Automaton.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar